Aanbieding 14 daagse rondreis Keizerlijk China met Lufthansa - Groepsreis

14 daagse rondreis Keizerlijk China met Lufthansa - Groepsreis
€1449.00

14 daagse rondreis Keizerlijk China met Lufthansa - Groepsreis

Een mooie rondreis door China. Met onze deskundige Nederlandssprekende reisleider bezoeken we zowel Beijing met zijn keizerlijke verleden als het indrukwekkende Terracotta Leger in Xi'an. Vanuit Xi'an vliegen we naar Hangzhou met zijn beroemde West lake, waar we ook een prachtige boottocht maken.Tevens bezoeken we het eeuwenoude en traditionele waterdorp Wuzhen, waar we ook een bijzondere overnachting zullen hebben. Vervolgens naar Suzhou waar alles in perfecte harmonie is gebouwd. Tenslotte brengt de reis ons naar het culturele Shanghai. De rondreis belicht niet alleen het historische maar ook het moderne China.Tijdens uw rondreis verblijft u in goede comfortabele hotels op basis van logies en ontbijt. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
14 daagse rondreis Keizerlijk China met Lufthansa - Groepsreis

Land
China

Vertrekdatum
dag 9 Hangzhou - Wuzhen

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Beijing

Verzorging op basis van
dag 8 Xi'an - Hangzhou

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1449.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

14 daagse rondreis Keizerlijk China met Lufthansa - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
14 daagse rondreis Keizerlijk China met Lufthansa - Groepsreis

€1449.00