Aanbieding 14 daagse rondreis Karibu Kenia - Groepsreis

14 daagse rondreis Karibu Kenia - Groepsreis
€3999.00

14 daagse rondreis Karibu Kenia - Groepsreis

Een zeer complete rondreis door Kenia! Tijdens deze 14-daagse groepsrondreis bezoekt u vrijwel alle nationale parken die Kenia rijk is. We reizen eerst noordwaarts naar het bijzondere Samburu National Park met de zeldzame generuk en netgiraffe. Via Lake Nakuru en Sweetwaters Wildreservaat waar we chimpansees zien komen we aan in wellicht de meest bekende park, het Masai Mara National Reserve. Via Nairobi rijden we naar het prachtig gelegen Amboseli National Park aan de voet van de Kilimanjaro om vervolgens naar Tsavo West en het oudste nationale park Tsavo East te gaan. In alle parken maken we uitgebreide gamedrives op zoek naar de wilde dieren die er leven. U reist in comfortabele minibusjes met uw eigen gids en overnacht in zeer goede hotels en lodges. Alle gamedrives tijdens deze reis zijn inclusief evenals de entreegelden voor de parken. Een reis voor de echte natuurliefhebber! Aan het einde van de rondreis heeft u de mogelijkheid om uw reis te verlengen aan het prachtige strand van Diani Beach. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
14 daagse rondreis Karibu Kenia - Groepsreis

Land
Kenia

Vertrekdatum
dag 9 Masai Mara National Reserve - Nairobi

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Mount Kenya - Samburu National Reserve

Verzorging op basis van
dag 8 Masai Mara National Reserve

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €3999.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

14 daagse rondreis Karibu Kenia - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
14 daagse rondreis Karibu Kenia - Groepsreis

€3999.00