Aanbieding 12 daagse rondreis Russisch Goud - Groepsreis

12 daagse rondreis Russisch Goud - Groepsreis
€1499.00

12 daagse rondreis Russisch Goud - Groepsreis

Schitterende rondreis naar het land van de Tsaren, Rusland. Tijdens deze reis bezoeken we uiteraard de bekende hoogtepunten als het Kremlin in Moskou en de Hermitage in St. Petersburg. Daarnaast verblijven we in de steden van de Gouden Ring, een aantal van de oudste steden van Rusland met een schat aan architectonische en culturele waarden. Een rondreis met onvergetelijke indrukken! Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
12 daagse rondreis Russisch Goud - Groepsreis

Land
Rusland

Vertrekdatum
dag 9 Novgorod - Sint Petersburg

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Moskou

Verzorging op basis van
dag 8 Tver - Novgorod

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1499.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

12 daagse rondreis Russisch Goud - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
12 daagse rondreis Russisch Goud - Groepsreis

€1499.00