Aanbieding 12 daagse rondreis Pura Vida - Groepsreis

12 daagse rondreis Pura Vida - Groepsreis
€1399.00

12 daagse rondreis Pura Vida - Groepsreis

Deze bijzondere en onlangs vernieuwde 12-daagse rondreis door Costa Rica laat u de veelzijdigheid zien van deze mooie bestemming. U bezoekt tropische regen- en nevelwouden met hun uitbundige flora en fauna. Sta versteld van de kleuren van een toekan of de schutkleuren van een kaaiman. En schrik niet als u oog in oog staat met een brulaap. Ook de imposante vulkanen van Costa Rica laten tijdens de rondreis hun indruk na. Deze rondreis wordt afgesloten aan het mooie strand van Sámara, waar u gedurende drie heerlijke dagen aan de tropische kust verblijft. Een schitterende reis voor een zeer scherpe prijs! U reist in een comfortabele middelgrote bus met airconditioning en u verblijft in goede, vaak typisch Costaricaanse lodges op basis van logies-ontbijt. De rondreis wordt begeleid door deskundige Nederlandssprekende reisleiding die in het land woonachtig is. U kunt deze mooie rondreis verlengen met een verblijf aan het strand van Samara, of in het overweldigende natuurgebied Tortuguero aan de Caribische kust. Om de prachtige natuur van Costa Rica tijdens deze rondreis zoveel mogelijk te respecteren, en om milieuvervuiling tegen te gaan, hebben FOX Vakanties en de lokale agent voor u een speciaal navulbaar waterflesje ontworpen, dat u in veel hotels en restaurants met drinkwater kunt bijvullen. Zo wordt vervuiling door vele plastic waterflesjes voorkomen. Dit flesje krijgt u bij aankomst gratis overhandigd. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
12 daagse rondreis Pura Vida - Groepsreis

Land
Costa Rica

Vertrekdatum
dag 10 Sámara/Playa Carrillo - San José

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Sarapiqui

Verzorging op basis van
dag 8 en 9 Sámara/Playa Carrillo

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1399.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

12 daagse rondreis Pura Vida - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
12 daagse rondreis Pura Vida - Groepsreis

€1399.00