Aanbieding 12 daagse rondreis Koninklijke Steden en Oases - Groepsreis

12 daagse rondreis Koninklijke Steden en Oases - Groepsreis
€1089.00

12 daagse rondreis Koninklijke Steden en Oases - Groepsreis

Gedurende deze prachtige 12-daagse rondreis door Marokko komt u in de imposante koningssteden Fès, Marrakech, Rabat en Meknes. Iedere stad heeft weer zijn eigen schoonheid en karakter. Marokko is een mystiek land, waar u kleurige souks vindt met kleine bochtige straatjes, indrukwekkende paleizen van sultans. Maar ook vruchtbare valleien met amandel- en perzikplantages en een weergaloze natuur. De reis brengt u ook over de hoge bergpassen van het Atlasgebergte, vruchtbare oases en de prachtige duinen van de Sahara woestijn. We eindigen de rondreis in het pittoreske blauwwitte Essaouira aan de kust, waar u ook kunt verlengen. U maakt kennis met de gastvrije bevolking en eeuwenoude tradities. Gedurende de reis verblijft u in comfortabele driesterrenhotels. Tijdens deze rondreis zult u Marokko niet alleen zien maar ook beleven! Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
12 daagse rondreis Koninklijke Steden en Oases - Groepsreis

Land
Marokko

Vertrekdatum
dag 9 Marrakech - Essaouira

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Meknès - Fès

Verzorging op basis van
dag 8 Marrakech

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1089.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

12 daagse rondreis Koninklijke Steden en Oases - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
12 daagse rondreis Koninklijke Steden en Oases - Groepsreis

€1089.00