Aanbieding 12 daagse rondreis Het Wilde Westen - Groepsreis

12 daagse rondreis Het Wilde Westen - Groepsreis
€1599.00

12 daagse rondreis Het Wilde Westen - Groepsreis

Een geweldige en zeer complete Verenigde Staten rondreis voor wie in korte tijd wil kennis maken met de hoogtepunten van het westen. Bovendien kunt u deze reis uitbreiden met een verlenging in de levendige badplaats Santa Monica of in ons strandhotel in Redondo Beach. Na de mooie stad San Francisco voert deze rondreis landinwaarts waar natuurspektakels als Yosemite, de Grand Canyon, Zion en Bryce Canyon op u staan te wachten. Naast deze natuurwonderen komt u ook in de ultieme fantasiestad Las Vegas, het mondaine Palm Springs en in het Hollywood van Los Angeles. Een spectaculaire reis die u elke dag weer versteld zal doen staan. Deze rondreis heeft ondanks zijn lage prijs, een hoog kwaliteitsniveau en entreegelden ter waarde van € 70 zijn inbegrepen in de reissom. De driesterrenhotels waar u tijdens de rondreis zult overnachten zijn van uitstekende kwaliteit en bevinden zich in de buurt van de nationale parken en hebben een centrale ligging in de steden in tegenstelling tot vele andere aanbieders. U heeft keuze uit vele gegarandeerde vertrekdata en u vliegt non-stop met KLM. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
12 daagse rondreis Het Wilde Westen - Groepsreis

Land
Verenigde Staten

Vertrekdatum
dag 9 Palm Springs - Los Angeles

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 San Francisco - Yosemite National Park

Verzorging op basis van
dag 8 Grand Canyon - Joshua Tree - Palm Springs

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1599.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

12 daagse rondreis Het Wilde Westen - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
12 daagse rondreis Het Wilde Westen - Groepsreis

€1599.00