Aanbieding 12 daagse rondreis Beste van Oost Afrika - Groepsreis

12 daagse rondreis Beste van Oost Afrika - Groepsreis
€3329.00

12 daagse rondreis Beste van Oost Afrika - Groepsreis

Deze rondreis door Kenia en Tanzania laat u het beste van twee geweldige landen zien. U bezoekt het Masai Mara Wildreservaat met haar Masai en Lake Nakuru, dat bekend staat om haar vele flamingo's. Daarna vervolgt u uw weg naar Arusha in Tanzania.Tijdens de reis door Tanzania brengen we u naar de mooiste wildreservaten waaronder Serengeti, Tarangire en de schitterende Ngorongoro krater, waar u per 4WD een spectaculaire afdaling zult maken naar de bodem van de krater, die een doorsnee heeft van maar liefst 20 kilometer. Door de permanente aanwezigheid van water bent u verzekerd van heel veel wild, waaronder nijlpaarden, neushoorns, olifanten, leeuwen en flamingo's.U kunt uw rondreis op het bijzondere Zanzibar verlengen. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
12 daagse rondreis Beste van Oost Afrika - Groepsreis

Land
Kenia

Vertrekdatum
dag 9 Serengeti National Park

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Lake Nakuru - Masai Mara Wildreservaat

Verzorging op basis van
dag 8 Ngorongoro Wildreservaat - Serengeti National Park

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €3329.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

12 daagse rondreis Beste van Oost Afrika - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
12 daagse rondreis Beste van Oost Afrika - Groepsreis

€3329.00