Aanbieding 10 daagse familie groepsreis Fata Morgana - Groepsreis

10 daagse familie groepsreis Fata Morgana - Groepsreis
€1272.00

10 daagse familie groepsreis Fata Morgana - Groepsreis

FOX Family & Kids en de Oosterse Betovering!! Mooie 10-daagse reis naar Marokko met een bijzondere combinatie van stad, woestijn en strand. Je vliegt naar het betoverende Marrakech. Deze prachtige koningsstad wordt ook wel de 'rode parel' genoemd om zijn roodkleurige stadsmuren. We kunnen er genieten van de vele prachtige paleizen, moskeeën en Menara tuinen. Op het beroemde Djemaa El Fna plein laten goochelaars en slangenbezweerders hun kunsten zien. We laten Marrakech achter ons om via een adembenemende route door het hoge Atlas gebergte en via de eeuwenoude kashba van Nkob te arriveren in Zagora; de poort naar de woestijn. Vervolgens naar de grootste woestijn ter wereld; de Sahara. We hebben hier twee spectaculaire dagen in deze wonderlijke omgeving.De overnachting is in een bedoeienenkamp tussen de hoge zandheuvels van de woestijn, met alleen de maan en kaarsen als verlichting, niet alleen voor de kinderen zal dit een wonderlijke ervaring zijn! We  maken een mooie tocht door deze omgeving en overnacht vervolgens in een hotel dat zo uit het duizend-en-één-nacht sprookje lijkt te komen. We eindigen de reis aan het strand in Agadir. Zoekt u een leuke goedkope groeps/singlereis, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
10 daagse familie groepsreis Fata Morgana - Groepsreis

Land
Marokko

Vertrekdatum
dag 10 Agadir - Amsterdam

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
dag 3 Marrakech - Ouarzazate

Verzorging op basis van
dag 8 en 9 Agadir

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €1272.00 bij Fox Groepsreizen.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

De reizen van FOX Vakanties zijn speciaal samengesteld voor iedereen die gemak wil combineren met comfortabel reizen naar verre bestemmingen met een avontuurlijk karakter. FOX Vakanties is een dochteronderneming van de ANWB.
Of u nu geïnteresseerd bent in reizen met een groep, met een groep van singlereizigers, individueel of met familie, FOX biedt het allemaal! En voor alle reisproducten geldt dat u verblijft in veelal comfortabele hotels en reist per comfortabel vervoer. De reizen in groepsverband worden begeleid door, in veel gevallen, N

10 daagse familie groepsreis Fata Morgana - Groepsreis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Fox Groepsreizen
10 daagse familie groepsreis Fata Morgana - Groepsreis

€1272.00