Aanbieding Borgo Villa Castelletti - Vakantie

Borgo Villa Castelletti - Vakantie
€93.00

Borgo Villa Castelletti - Vakantie

Dit voormalige 16e eeuwse buitenpaleis biedt comfortabele appartementen en ligt op slechts enkele minuten rijden van Firenze. Faciliteiten gratis -receptie met... Zoekt u een leuke en goedkope vakantie, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Borgo Villa Castelletti - Vakantie

Aantal Sterren
3

Plaats
Signa

Regio
Toscane

Land
Italiƫ

Soort Accomodatie
Appartement

Vervoersmiddel
Autovakantie

Verzorging op basis van
Logies

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €93.00 bij Vakantie Discounter.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Als je goedkoop op vakantie wilt ga je naar de dé VakantieDiscounter. Meer dan 100.000 trouwe klanten gingen je al voor. Dé VakantieDiscounter is in 2000 begonnen in Arnhem en is groot geworden door zich volledig toe te leggen op goedkope vakanties. Een team van medewerkers belde in de begintijd elke dag de touroperators of luchtvaartmaatschappijen om de beste aanbiedingen op te halen. En eigenlijk doen we dat nog steeds, alleen is er nu veel meer geautomatiseerd en werken we nu vanuit Amsterdam. We zijn in 12 jaar niets veranderd; we willen nog st

Borgo Villa Castelletti - Vakantie prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Vakantie Discounter
Borgo Villa Castelletti - Vakantie

€93.00