Aanbieding Berghaus Friedrich August - Vakantie

Berghaus Friedrich August - Vakantie
€139.00

Berghaus Friedrich August - Vakantie

Het gezellige Berghaus Friedrich August ligt middenin het skigebied Sella Ronda en vlak bij de piste. Je geniet er van een geslaagde wintersportvakantie.... Zoekt u een leuke en goedkope vakantie, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Berghaus Friedrich August - Vakantie

Aantal Sterren
3

Plaats
Selva

Regio
Val di Fassa

Land
Italiƫ

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
Autovakantie

Verzorging op basis van
Halfpension

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €139.00 bij Vakantie Discounter.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Als je goedkoop op vakantie wilt ga je naar de dé VakantieDiscounter. Meer dan 100.000 trouwe klanten gingen je al voor. Dé VakantieDiscounter is in 2000 begonnen in Arnhem en is groot geworden door zich volledig toe te leggen op goedkope vakanties. Een team van medewerkers belde in de begintijd elke dag de touroperators of luchtvaartmaatschappijen om de beste aanbiedingen op te halen. En eigenlijk doen we dat nog steeds, alleen is er nu veel meer geautomatiseerd en werken we nu vanuit Amsterdam. We zijn in 12 jaar niets veranderd; we willen nog st

Berghaus Friedrich August - Vakantie prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Vakantie Discounter
Berghaus Friedrich August - Vakantie

€139.00