Aanbieding Camping Park Umag - Camping

Camping Park Umag - Camping
€81.00

Camping Park Umag - Camping

Selectcamp camping Park Umag is een ruim opgezette, veelzijdige viersterren camping direct aan de kust van Istrië in Kroatië. Het middelpunt van de camping is het prachtige zwemparadijs, waar een ieder zich heerlijk kan uitleven o... Zoekt u een leuke en goedkope camping, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Camping Park Umag - Camping

Plaats
Umag

Regio
Istrië

Land
Kroatië

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €81.00 bij Selectcamp.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Selectcamp accommodaties vindt u op campings die - zonder uitzondering – behoren tot de topcampings van Italië, Frankrijk, Kroatië, Spanje en Nederland. De prachtige ligging, de perfecte voorzieningen en de uitgebreide recreatieve mogelijkheden maken uw vakantie tot een ware belevenis. Daar voegt Selectcamp haar persoonlijke service en een breed aanbod aan luxe accommodaties nog eens aan toe. Kortom: vakantie met Selectcamp, is een vakantie zonder zorgen. De campings zijn speciaal voor u geselecteerd, uw luxe accommodatie staat gereed, de medewerkers van Selectcamp vangen u op en uw kinderen kunnen genieten

Camping Park Umag - Camping prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Selectcamp
Camping Park Umag - Camping

€81.00