Aanbieding Camping Isamar - Camping

Camping Isamar - Camping
€202.50

Camping Isamar - Camping

Selectcamp Camping Isamar staat garant voor een topvakantie. Op deze camping vindt u maar liefst zes zwembaden - en dat op een paar stappen van een zandstrand! Op het strand staan ligbedjes, parasols en strandcabines voor u klaar... Zoekt u een leuke en goedkope camping, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Camping Isamar - Camping

Plaats
Isolaverde Chioggia

Regio
Adriatische kust

Land
Italiƫ

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €202.50 bij Selectcamp.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Selectcamp accommodaties vindt u op campings die - zonder uitzondering – behoren tot de topcampings van Italië, Frankrijk, Kroatië, Spanje en Nederland. De prachtige ligging, de perfecte voorzieningen en de uitgebreide recreatieve mogelijkheden maken uw vakantie tot een ware belevenis. Daar voegt Selectcamp haar persoonlijke service en een breed aanbod aan luxe accommodaties nog eens aan toe. Kortom: vakantie met Selectcamp, is een vakantie zonder zorgen. De campings zijn speciaal voor u geselecteerd, uw luxe accommodatie staat gereed, de medewerkers van Selectcamp vangen u op en uw kinderen kunnen genieten

Camping Isamar - Camping prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Selectcamp
Camping Isamar - Camping

€202.50