Aanbieding Langlaufen wandelen Tsjechië Boheemse Woud - Vakantie, dagtrip

Langlaufen wandelen Tsjechië Boheemse Woud - Vakantie, dagtrip
€464.00

Langlaufen wandelen Tsjechië Boheemse Woud - Vakantie, dagtrip

Wintervakantie Tsjechië inclusief busreis, ontbijt, diner en Nederlandse reisleiding Zoekt u een leuke en goedkope vakantie, reis of dagtrip, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Langlaufen wandelen Tsjechië Boheemse Woud - Vakantie, dagtrip

Aantal Sterren
4

Klantbeoordeling
[reviewscoreZooverADD]

Plaats
Srní

Land
Tsjechië

Soort Accomodatie
Hotel

Extra Omschrijving
Bus

Vervoersmiddel
Bus

Verzorging op basis van
Halfpension

Longtitude
13.48192

Latitude
49.08569

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €464.00 bij Kras.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

Alle reizen van KRAS.NL kunnen ook geboekt worden op ons hoofdkantoor in Ammerzoden en bij de bekende reisbureaus van Arke en D-reizen. Voor een persoonlijk advies en het laten maken van reserveringen kunt u dus ook terecht bij de medewerkers van een Arke reisbureau of D-reizen vakantiewinkels. Zoek de vestiging op van een Arke reisbureau of D-reizen vakantiewinkel bij u in de buurt en laat u persoonlijk adviseren over de KRAS.NL vakanties. Vandaag de dag kan KRAS.NL door haar internationale inkoopkracht en decennialange ervaring als geen ander inspelen op de vakantiebehoeften van de Nederlandse reiziger. Immers, de wensen en eisen van de hedendaagse reizigers zijn niet meer die van een aantal jaren geleden. De grenzen worden verlegd en bestemmingen over heel de wereld worden bereisbaar. KRAS.NL biedt momenteel reizen aan naar maar liefst meer dan tachtig landen. Het brede en scherpgeprijsde aanbod van KRAS.NL omvat autoreizen, stedenreizen, strandvakanties, culturele rondreizen, fly-drives, zee- en rivier

Langlaufen wandelen Tsjechië Boheemse Woud - Vakantie, dagtrip prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Kras
Langlaufen wandelen Tsjechië Boheemse Woud - Vakantie, dagtrip

€464.00