Aanbieding Viva Rey Don Jaime - Allinclusive reis

Viva Rey Don Jaime - Allinclusive reis
€424.00

Viva Rey Don Jaime - Allinclusive reis

Viva don Jaime bevindt zich vlakbij het heerlijke strand van Santa Ponsa en het centrum. Ook zult u vele sportmogelijkheden in de omgeving vinden zoals tennisbanen, voetbalvelden en een golfbaan.... Zoekt u een leuke en goedkope allinclusive vakantie, kijk dan op vakantievisie.com.

Voor u gevonden vakantie voor 2013, door te klikken op de titel of de foto gaat u direct naar de aanbieder van deze vakantie aanbieding 2013. De door ons geselecteerde touroperators zijn allemaal aangesloten bij het SGR of de ANVR.

Naam van de accomodatie
Viva Rey Don Jaime - Allinclusive reis

Aantal Sterren
3 Sterren

Plaats
Santa Ponsa

Regio
Mallorca

Land
Spanje

Vertrekdatum
Alltours

Soort Accomodatie
Hotel

Vervoersmiddel
http://www.worldticketcenter.nl/trade/?tt=505_402256_157698_&r=http%3A%2F%2Fzonvakanties.wtc.nl%2FSpanje%2FMallorca%3Fbo%3D1%26sort%3Dprice-up

Longtitude
AL

Latitude
20150417

De laagste prijs waarvoor deze vakantie wordt aangeboden is €424.00 bij WTC All Inclusive.

Informatie over de goedkoopste aanbieder van dit product:

World Ticket Center (WTC) is sinds 1983 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland. In de laatste 29 jaar is World Ticket Center een begrip door geheel Nederland op het gebied van vliegreizen. Momenteel werken er meer dan 70 specialisten - in het historische grachtenpand in centrum van Amsterdam - om elke dag aan alle wensen van onze klanten te voldoen. Door onze omvang, onafhankelijkheid, inkoopkracht en geprezen automatisering garanderen wij u een totaalaanbod en de scherpst mogelijke prijs.
World Ticket Center biedt vliegreizen over de gehele wereld aan, van losse vliegtickets, tot compleet verzorgde reizen, tot wereldreizen!
Kijk op onze website en u vindt: Losse Vliegtickets, Hotels, Stedentrips, Camper & Autohuur. Last-minutes
Wereldreizen, Startpakketten, Safari\'s, Fly Drives, Rondreizen & Cruises
 

Viva Rey Don Jaime - Allinclusive reis prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
WTC All Inclusive
Viva Rey Don Jaime - Allinclusive reis

€424.00